Adakah Anda Menghadapi Masalah Berikut?

  • Tak pandai berniaga tapi nak mula buat bisnes?
  • Suri rumah yang tak cukup duit untuk tambah barang keperluan?
  • Kerja dah kuat tapi gaji masih belum mencukupi
  • Student yang takde pendapatan dan nak cari income
  • Nak langsaikan hutang yang banyak tapi taktau macam mana?

Keratan akhbar tentang kemiskinan warga kota tahun sebelum ini. Adakah RM3,000 tersebut bakal meningkat?

Berhenti Mengeluh. Jom Jana Pendapatan Dengan Aleena!

Program Aleena Perintis untuk membantu lebih ramai orang di seluruh Malaysia jana pendapatan dengan menjual telekung daripada Aleena.

9 Kelebihan Menjadi Aleena Perintis

Perniagaan Yang Sah

Aleena Global Sdn Bhd telah menjalankan perniagaan semenjak dari tahun 2017 lagi menjual pelbagai jenis telekung. Nombor pendaftaran perniagaan kami dengan SSM adalah 1243726-X. 

Untung Tinggi dan Lumayan

Untung jualan telekung kami adalah lebih dari 20% untuk setiap jenis telekung yang ada. Kami yakin anda akan menerima pulangan yang terbaik dengan pelaburan yang bakal anda buat hari ini.

Permintaan Yang Tinggi

Kami sentiasa menaiktaraf dan menambah baik design telekung yang ada, mengikut permintaan pasaran walaupun kebanyakan design kami sudah berada di dalam pasaran lebih daripada 2 tahun dan masih hot!

Tiada Isu Main Harga Antara Agen

Kami amat berhati-hati dalam memilih Aleena Perintis. Kami sentiasa melakukan pemantauan supaya salah laku  dalam kalangan Aleena Perintis dan isu main harga tidak berlaku.

Produk Berkualiti

Produk kami adalah dijamin berkualiti. Kami sentiasa melakukan pemantauan menyuluruh terhadap produk yang kami jual untuk memastikan pelanggan sentiasa berpuasa hati dengan wang yang dibelanjakan.

Bahan Marketing Disediakan

Seiring dengan target jualan yang kami sasarkan, kami mahu Aleena Perintis juga ‘up-to-date’.  Oleh itu, kami menyediakan gambar terkini supaya anda secara tidak langsung, senang untuk membuat jualan.

Latihan Asas Perniagaan Disediakan

Anda juga akan mempelajari asas-asas perniagaan daripada team kami di Aleena Global Sdn Bhd. Termasuk, pengurusan kewangan,  pengurusan bisnes,  ilmu pemasaran dan juga teknik jualan.

Support Group Yang Aktif

Kami menyediakan group support untuk membantu anda mempunyai kefahaman tentang produk dan juga promosi yang HQ jalankan dari semasa ke semasa. Kami juga sentiasa terbuka kepada idea anda untuk menjayakan lagi Aleena.

Bonus & Reward Diberikan

Anda dah buat jualan tertinggi? Pasti akan ada ganjaran tambahan yang HQ akan berikan  kepada anda. Pelbagai reward menarik yang bakal Aleena Perintis nikmati, antaranya termasuk percutian, gajet dan juga wang tunai. Jom daftar sekarang!

Ketahui rahsia membina bisnes dengan kelas offline dan juga online, khas untuk Aleena Perintis

Testimoni Yang Terbukti dengan Aleena Perintis

Maaf buat sementara ini kami tidak membuka pendaftaran untuk menjadi ejen. Tetapi untuk menjadi dropship kami masih terbuka. Tekan link dibawah untuk mendaftar

*untung yang dinyatakan adalah berdasarkan jualan telekung di dalam pakej tersebut sahaja

p/s : Sekiranya anda sudah lama mengimpikan untuk menambah pendapatan anda, ini adalah masanya. Kami akan bantu anda melalui kelas-kelas yang kami adakan sama ada secara offline, face-to-face atau secara online melalui live FB dan juga video.

p.s.s: Sekiranya anda sudah lama mencari jalan untuk menambah pendapatan anda, inilah masanya. Daftar sekarang, sekurang-kurangnya pakej  Starter Pack.